Bruidstaarten op maat gemaakt

Wat heerlijk dat jullie gaan trouwen en jullie willen op deze dag natuurlijk de mooiste en lekkerste bruidstaart. Een taart die écht bij jullie past en in de stijl is van de gehele bruiloft. 

Taart at Home bruidstaarten op jullie bruiloft

Een hoogtepunt op deze bijzondere dag is toch wel het aansnijden van jullie bruidstaart. Of het nu een traditionele of persoonlijke taart is, een taart in het thema van jullie bruiloft of een taart met een knipoog, alles is mogelijk bij Taart at Home. 

Hieronder krijg je een impressie van verschillende bruidstaarten die ik heb mogen maken. Aangezien wij de taart speciaal voor jou ontwerpen, is eigenlijk alles wel mogelijk. Denk hierbij ook aan vegan bruidstaarten. Informeer dus zeker naar de mogelijkheden als je iets in gedachten hebt. 

Maak je een afspraak? Dan gaan we samen bespreken wat jullie willen en samen gaan we de taart ontwerpen zodat het jullie droomtaart wordt! Natuurlijk gaan we dan ook proeven van de vullingen die ik dan voor jullie heb klaargemaakt. Op deze manier stellen we samen jullie perfecte bruidstaart samen. 

Inspiratie

Bruidstaart
Bruidstaart
Bruidstaarten
Bruidstaart
Bruidstaarten

* De bruidstaart is exclusief een bruidsproeverij. Deze kost  €35