Diverse taarten

Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar een taart? Dan ben je bij Taart at Home aan het juiste adres! Een driptaart, gender reveal taart, sweet 16 taart, fondant taart, logogebak of 3D-taart is allemaal mogelijk. Hieronder zijn verschillende mogelijkheden te zien. 

Driptaarten Gender reveal Sweet 16 Fondant Vegan Logogebak 3D-gebak

Driptaarten

Dripcakes en taarten zijn super hot in bakland. Deze taarten worden afgesmeerd met heerlijke merengue botercr√®me en worden versierd in het gekozen thema. Daarnaast worden ze afgewerkt met een mooie chocolade drip. Dit is mogelijk in alle kleuren en thema’s. Hieronder zijn wat voorbeelden te zien. Informeer naar de mogelijkheden.

Driptaart
Driptaart

Gender reveal taarten

Wat leuk en bijzonder dat jullie in verwachting zijn! Iedereen wilt weten of jullie een zoontje of dochtertje krijgen. Hoe leuk is het om dit samen bekend te maken via de nieuwste trend, namelijk een gender reveal taart. Tijdens het aansnijden van de taart wordt zichtbaar of het een jongetje of meisje wordt door de blauwe of roze vulling! 

Sweet 16 taarten

Hoe leuk en origineel is het om op je 16e verjaardag een mooie en speciale taart kunt laten zien aan jouw bezoek? De sweet 16 taarten worden afgestemd op jouw wensen en je kunt hem helemaal zelf samenstellen. Van kleur tot smaak! Wat is jouw favoriete sweet 16 taart? Bekijk enkele voorbeelden hieronder! 

Sweet 16
Sweet 16
Sweet 16

Fondant taarten

Natuurlijk kun je bij Taart at Home ook terecht voor prachtige taarten bekleed met een laagje heerlijke fondant. Hierin zijn verschillende thema’s en kleuren mogelijk! Hieronder krijg je een impressie van verschillende mogelijkheden op het gebied van fondanttaarten. 

Vegan

Vegan taarten

Logogebak

Wat is nu leuker voor uw bedrijf dan iets heerlijks in de vorm van uw eigen logo/huisstijl? Dit is bijvoorbeeld erg leuk om te doen met petit fours, maar ook met cupcakes en macarons. Hierover kun je contact opnemen met ons voor alle mogelijkheden. 

3D-gebak

3D-taarten zijn er in alle vormen en maten. En dat is ook juist wat een 3D-taart zo leuk en uniek maakt! Bij Taart at Home kun je hier dan ook voor terecht. Neem contact op voor alle mogelijkheden.